Ranshuijsen is een informeel en enthousiast collectief van intelligente professionals. Een Rotterdams bedrijf dat met een no-nonsense mentaliteit gas geeft op applicaties waarmee het fijn en efficiënt werken is; je voelt intuïtief dat ze kloppen. Met ons werk willen we impact maken: positieve, innovatieve en systematische verandering op de lange termijn.
Wij bieden graag ruimte aan stagiaires om zich bij ons te ontwikkelen tot professional. Zo ook aan Wing Yee en Wing Man. Lees hieronder de ervaringen van informatica-stage.

Wing Yee

 

Ik ben Wing Yee, 19 jaar oud en ik studeer Informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Als onderdeel van mijn opleiding, heb ik in mijn derde jaar stage gelopen bij Ranshuijsen.

 

Tijdens mijn stageperiode heb ik mogen uitzoeken en het implementeren van een rapportagetool voor het eigen CRM-systeem. Als stagiaire heb ik veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden gekregen om samen met mijn mede-stagiaire, Wing Man Chung, te bepalen hoe we de stageopdracht gingen aanpakken. Hierbij heb ik goede begeleiding gekregen van mijn bedrijfsbegeleider, Rim Ranshuijsen, en kunnen werken met mijn competente collega's.

 

Dankzij deze stage heb ik de kennis uit mijn studie toe kunnen passen in praktijk. Daarnaast heb ik met nieuwe technologieën mogen werken zoals Blazor en SSMS.

 

Terugkijkend op de afgelopen maanden bij Ranshuijsen, was dit voor mij een leerzame stage geweest en heeft deze stage-ervaring voor mij bevestigt dat ik de juiste studie volg.

Wing Man

Als derdejaars Informatica student op de Hogeschool Rotterdam, heb ik stage gelopen bij Ranshuijsen. Mijn stageopdracht was het maken van een aantal Proof of Concepts (van rapportagetools) en het implementeren van de gekozen rapportagetool in de Proof of Concept omgeving; het CRM-systeem van Ranshuijsen.
 
Ik ben erg tevreden met de stage die ik hier heb gelopen. Ik heb hier veel nieuwe vaardigheden opgedaan, mijn vaardigheden verbeterd en samengewerkt met vriendelijke en behulpzame collega's. Bovendien kon ik mijn kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn schoolvakken en schoolprojecten, effectief inzetten om goede resultaten te behalen. Aan het begin van mijn stage miste ik wel wat belangrijke kennis uit het werkveld, maar dankzij de goede begeleiding van Rim Ranshuijsen en mijn collega's, werd deze achterstand al snel ingehaald.
 
Deze stage-ervaring heeft voor mij bevestigd dat ik de juiste studie volg en in de toekomst aan de slag wil gaan als full-stack developer.

Wij hebben elk jaar stage vacatures

Wil jij ook stage lopen bij een bedrijf dat mensvriendelijke software maakt en maatschappelijke impact wil maken?
Bel ons dan gewoon 010 452 1175, stuur ons een bericht of klik de button hieronder om via de vacatures bij ons te solliciteren.
Cookies
Ranshuijsen gebruikt geen marketing cookies. Daar zijn we zelf geen fan van. Wel gebruiken we cookies om de best mogelijke ervaring op onze website te bieden en onze eigen website kunnen analyseren. Bekijk hier onze privacy policy.
Sluiten