Bij Ranshuijsen vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor stagiaires.

We laten studenten graag kennismaken met ons bedrijf en leren ze hoe wij mensvriendelijke software toepassen in de praktijk. Onlangs zijn Giovanni en Jurgen bij Ranshuijsen begonnen.

Giovanni

‘Wat leuk dat ik me via deze weg aan u mag voorstellen. Ik ben Giovanni, 22 jaar en ik woon in Capelle a/d IJssel. Mijn stageperiode bedraagt 640 uur, verspreid over 32 uur per week.
Tijdens mijn studie Applicatiebeheerder aan het MBO heb ik stagegelopen bij Meesterbaan (dé vacaturebank voor het onderwijs). Hier ben ik na mijn MBO-opleiding blijven werken en na een jaar ben ik Informatica gaan studeren aan de Hogeschool Rotterdam. Eerdere werkgevers adviseerden mij al dat ik stage moest gaan lopen bij Ranshuijsen, omdat dat goed was voor mijn ontwikkeling.
"Stage lopen bij Ranshuijsen – leuk, leerzaam en er is goede koffie!"
Giovanni - Stagiair Informatica
En heel toevallig kreeg ik voor het Emerging technology project op school een project van Rim. Rim was op school omdat... En daarnaast was bij Meesterbaan de ICT-afdeling overgenomen door Ranshuijsen. Dus indirect kenden we elkaar al. Naast mijn stage ben ik ook in dienst bij Ranshuijsen. Op het moment werk ik voornamelijk aan functionaliteit voor mijn vorige werkgever, omdat ik heel bekend ben met dit domein. Momenteel ben ik bezig met een nieuwe zoekfunctie voor Meesterbaan. Het is de bedoeling dat de oude zoekfunctie zodanig wordt geüpdatet, zodat werkzoekende makkelijker kunnen zoeken naar vacatures en dat zij eenvoudig op de hoogte kunnen blijven van hun favoriete vacatures!’

Jurgen

‘Ik ben Jurgen, 25 jaar en woon in Rotterdam. Als HBO-student van de opleiding Informatica kom ik soms in aanraking met studenten van andere leerjaren.
Ik kwam in contact met een oud stagiair van Ranshuijsen en deze stagiair had veel positieve verhalen over Ranshuijsen te vertellen. Vandaar dat ik solliciteerde bij RVL en tijdens het sollicitatiegesprek dacht ik hier wil ik stagelopen. Dus ik was blij toen mij een stageplek werd aangeboden.’
"Ik had veel positieve verhalen over Ranshuijsen gehoord!"
Jurgen - Stagiair Informatica

Stageopdracht

De stageopdracht van Giovanni en Jurgen heeft te maken met Machine Learning. Het doel is om met behulp van machine learning de OEE (Overall Equipment Effectiveness) software te verbeteren door predicties te doen aan de hand van procesdata.
Het is de bedoeling dat het eindproduct patronen gaat herkennen in de tijdlijn, dan predicties gaat doen en vervolgens een signaal terug geeft van mogelijke toekomstige event. Zo kunnen fouten worden herkend en uiteindelijk de productiviteit worden verbeterd en dit draagt ook weer bij aan mensvriendelijke software. De doelgroep van dit product zijn de klanten die gebruik maken van de OEE software van Ranshuijsen.

Gezellig team

Giovanni: ‘Ik vermaak mij prima bij Ranshuijsen. Ik heb twee bedrijfsbegeleiders die goed ondersteunen waar nodig. De collega’s zijn gezellig en er is lekkere koffie, dus dan is het al snel goed!’. Jurgen vertelt ook enthousiast: ‘In deze korte stageperiode heb ik al veel geleerd bij Ranshuijsen. Ik kijk uit naar een fijne en leerzame stageperiode!’

Stage bij Ranshuijsen

Wil jij ook stage lopen bij een bedrijf dat mensvriendelijke software maakt en maatschappelijke impact wil maken?
Bel ons dan gewoon 010 452 1175, stuur ons een bericht of klik de button hieronder om via de vacatures bij ons te solliciteren.
Cookies
Ranshuijsen gebruikt geen marketing cookies. Daar zijn we zelf geen fan van. Wel gebruiken we cookies om de best mogelijke ervaring op onze website te bieden en onze eigen website kunnen analyseren. Bekijk hier onze privacy policy.
Sluiten